Hold stilen og varmen til vinteren

Phew! Det kan være svært at nå det hele, når vinteren snart står for døren – Jul, sne og vådt tøj, der skal vaskes rent, så det igen kan blive beskidt. Sådan er hverdagen, når man deler hus med små børn. Jeg har rodet lidt rundt i gemmerne og fundet nogle lækre tips til, hvordan du kan komme til at se godt ud og stadig holde varmen i vinteren.

Fake fur

Lange frakker med pelskrave, det er et kæmpe hit! Takket være de store modehuse, så er det nu det mest trendy at have en pelskrave i sine jakker og frakker. Deres interesse for det betyder også at man kan få skønne jakker til discount gennem billigere mærker – nemt og billigt modeklar til vinteren.

Lækker strik i farver

De der folk nede i Paris sætter kursen for resten af verden, så i øjeblikket bugner forretningerne med lækre striktrøjer i skønne pangfarver. Skal du være med på moden, så skal du have en dejlig gul striktrøje, der er faconstrikket til at fremhæve de kvindelige kurver.
Og så lad lige juletrøjen med rensdyrene blive hjemme hos familien.

Bliv klar til vinterens komme med skønne ruskindsstøvler med høj hæl. Du kan kun se godt ud i sådan et par kongeblå eller mørkegrønne ruskindsstøvler, og smider du et par tætsiddende denim jeans ind i mixen også, så er du top trendy.
Til det sæt går en dejlig lang jakke smadder godt.

Føler du dig bedre klædt på til vinteren og kulden? Eller er du lidt nervøs for budgettet? Så ønsk dig nogle af tingene i julegave fra familien, så du får mere luft i budgettet til børnenes julegaver, uden du selv ikke kan få lidt lækkert også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *