Vinterstøvler til kvinder

5 ting du bør købe inden sneen begynder at falde

Efteråret er over os, og det varer ikke længe, før det bliver vinter. For mange kommer vinterkulden pludseligt, og de er helt uforberedte. Her kommer derfor fem gode råd til, hvordan du undgår, at vinterkulden slår dig ud af kurs.

1. Vinterstøvler, der luner og er klædelige
Vinterstøvler er et absolut must have, når det er vintertid – og det er bare med at få dem købt i god tid. Udbuddet af vinterstøvler er nemlig størst her lige efter sommer, og jo længere ind i vinteren du kommer, jo færre støvler bliver der at vælge imellem.

Derudover risikerer du at udskyde det så længe, at du slet ikke når at få købt vinterstøvler, inden forårstegnene viser sig. Det ville være en skam, da der ikke er noget som kolde tæer, der kan ødelægge en hyggelig gåtur i sneen.

Der er heldigvis mange valgmuligheder – og så afgjort noget for en hver smag – afhængig af, hvilke behov du har.

Find eventuelt inspiration på følgende link:
https://www.rosemica.dk/vinterstoevler-til-kvinder

2. En varm vinterjakke
En essentiel del af vinterens outfit, er naturligvis en vinterjakke. Den både luner og ser smart ud. Butikkerne har allerede fået dette års kollektion hjem, så der er ingen undskyldning for at tage et kig på udvalget, når du alligevel er afsted efter vinterstøvlerne. Vinterjakker fås i et utal af varianter og snit. Det er en god ide at spørge en ekspedient til råds om, hvilket snit der passer bedst til din kropsbygning, da vinterjakken jo tilføjer lidt ekstra dun på siderne.

3. Hue og handsker
Hue og handsker hører sig naturligvis også til. Hvis du ofte cykler på arbejde, kender du måske følelsen af, at kulden først får fat i knoerne og fingrene. Derefter går det hurtigt, og før du ved af det føles dine ører også som is. Når du endelig kommer ind i varmen, gør det næsten ondt, når fingre og ører skal vende sig til varmen. Spar dig selv for irritationen og smerten og køb din hue og handsker i god tid i år.

4. En god bog
Der er intet bedre end at undslippe kulden med en god bog – og der er et utal af muligheder. En bog kan tage dig med til en eksotisk strand sydpå, og du kan varme dig på beskrivelserne. Kryb ned under dynen og træk stikket ud, mens du læser – sådan kommer du glad og lun gennem vinterens kulde.

5. Te og chokolade
Når du kommer indad døren, og har trampet sneen af dine nykøbte vinterstøvler, hængt jakken til tørre og lagt hue og handsker på plads, er det dejligt at nyde en varm kop te. Du kan inviterer en god veninde over til juleklip eller anden form for indendøres julehygge, og så er det dejligt at have både te og chokolade på lager, så I kan skrue op for hyggen. Find eventuelt inspiration på Julehytten.dk.

Det var fem ting, som er bedst at anskaffe sig hurtigst muligt for at komme varm og glad gennem den kolde tid – hvad venter du på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *