Trenden er lige nu hårbånd – hvorfor og hvor køber du dem ?

Hårpynt er et hit! En af tidens helt store trends er at gøre noget ud af håret. Hårtrenden byder både på hårbånd, hårbøjler og hårspænder. Især hårbånd er set hos flere af de store modehuse og de findes i alverdens udgaver.

Lad legen begynde!

Efter flere år hvor moden har været præget af det naturlige, skandinaviske look, er der igen plads til spræl. Den klassiske knold eller de bløde bølger skal piftes op med farver og glimmer. Det må gerne være lidt festligt – også på en tirsdag. Hårbånd er en let måde at pifte hverdagsfrisuren lidt op. Det fungere både med en hestehale eller løsthængende hår. Udover at se flot ud er det også praktisk, da du får håret væk fra ansigtet.

Hårbånd til enhver stil

Det kan være grænseoverskridende at prøve noget nyt, men spring ud i det alligevel og husk at forandring fryder! Hvis du ikke har mod på de vilde farver og glimmer kan du vælge mere neutrale hårbånd. Er du lyshåret vil et hårbånd i lyse nuancer ikke være så iøjnefaldende, og på samme måde vil mørke farver se roligt ud på mørkt hår. På lehof.dk finder du et stort udvalg af farver og mønstre. Vælg et hårbånd der passer til og fremhæver din stil.

Billigt, nemt og hurtigt

Hårbånd er en trend alle kan være med på! Det fungerer i både kort og langt hår, det er hurtigt og det er nemt. Hårbånd er også for dig med travle morgener eller dig der bare ikke er en ørn til smarte håropsætninger. Med lidt pynt i håret ser du hurtigt fin og feminin ud. Hårbånd kan købes i nogle tøjbutikker eller i supermarkeder. Det bredeste udvalg finder du dog på webshops, f.eks. Lehof.dk, hvor du finder hårbånd i smukke farver og kvaliteter. Prisen er overkommelig, og det er en billig måde at gøre hverdagsfrisuren lidt mere lækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *