Hårpynt fra Lemosh

Hårpynt til voksne

På travle morgener er det sjældent en flot frisure der bliver brugt tid på. I stedet ryger håret i en hurtig hestehale eller knold. Det kræver kun en hårelastik og minimal tid, og du er klar. Men det behøver ikke at tage lang tid at gøre frisuren lidt mere interessant. Hårpynt kan hurtigt gøre looket lidt mere spændende. Hvis du er træt af den samme kedelige hårelastik, får du inspiration til hårpynt her.

Hårpynt til voksne

Hårbøjler, hårspænder, elastikker og hårbånd. Der findes masser af muligheder for at pynte håret lidt. Måske tænker du at hårpynt er for piget, men det kan nemt bruges af voksne. Når du vælger flotte mønstre og farver kan hårpynt være meget stilfuldt.

En god accessorie

Hårpynt findes i alle farver, mønstre og stilarter. Uanset om du er til sort, farver, glimmer, enkelt eller spraglet er der noget til dig, og du kan finde noget der passer til et hvert sæt tøj. Brug din hårpynt som en accessorie, ligesom du bruger smykker.

LE MOSH hårbøjle
LE MOSH hårbøjle

Slut med den kedelige hårelastik

Den er kedelig, slidt og næsten ikke elastisk længere – den kedelige, gamle hårelastik. Men hvorfor ikke skifte den ud med en farvestrålende, flot én af slagsen? En ”scrunchie” er en elastik beklædt med fint stof, og du bruger den nøjagtigt som en almindelig elastik. Den pynter fint i både en klassisk hestehale eller knold. Det er en nem og hurtig måde at pifte frisuren lidt op.

Pynt til kort hår

Hvis du hører til de korthårede og ikke har gavn af elastikker, kan du sagtens pynte håret alligevel. Spænder og hårbøjler fungerer rigtig fint i kort hår, og er super nemt. Spændende farver, mønstre eller tekstiler, som eksempelvis velour, giver opmærksomhed. Hårpynt er meget feminint og derfor ekstra fint at bruge i kort hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *