Konges Sløjd sengetøj

Lillemusen har fået pyntet med sengetøj

Puh, det bliver godt nok ikke til mange indlæg for tiden. Det beklager jeg. Jeg er bare inde i en fase med lillemusen, som tager meget tid.

Men nu fik jeg lige nyt sengetøj ind af døren og tænkte du lige skulle se lidt billeder fra det. Det er to af mine yndlingsmærker, når det gælder interiør og udstyr til pigebarnet. Det er Konges Sløjd og Done by Deer.

Lige siden jeg så Konges Sløjd uroen med skyer har jeg været solgt. Done by Deer laver bare noget lækker grafik på alle deres produkter. Det er skønt.

Her er hendes nye Konges Sløjd sengetøj købt hos Sovedyret.

Konges Sløjd sengetøj

Her er Done by Deer sengetøj købt samme sted.

Done by Deer sengetøj

Jeg er helt solgt og det bliver ikke bedre. Det skulle da lige være Soft Gallery som jeg er pjattet med. Lillemusen er fyldt i deres ugle tøj. Grå og rosa farver i et sammenspil der er født af en stjerne.

Konges Sløjd tekstilerne er jeg ret godt tilfreds med. Det er super blødt og farverne virker til efter et par vaske at holde rigtig godt. Det samme med Done by Deer. Jeg har et lidt ældre sengesæt, som stadigvæk er magen til i farven, selvom det er vasket i hvert fald en 20 – 30 gange. Men nu bruger jeg også den dyreste vaskemiddel jeg kan finde. Ikke noget manse skal vide, så får det en ende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *