Børneseng den bedste

En god børneseng

Når man venter sig er der bare tusind ting, man skal nå, og det kan være svært at få et overblik over det hele: Lægen har en masse gode råd, tips og tricks (og det samme har nærmest hele familien også), for ikke at glemme butikkernes særlig tilbud og velkomstpakker, medlemsskaber i bonusklubber, samtaler med banken og kommunen… Og alt det andet. Der er rigtig meget man skal nå, når man skal have en baby.

Vi har så heldige at nogle af vores venner tilbød at klare nogle af tingene for os, nemlig de store indkøb, samling af møbler og maling af børneværelset. Det var virkelig en kæmpe hjælp, som vi virkelig havde brug for. Midt i alle deres gode idéer mente de så pludselig, at den børneseng vi havde brugt indtil nu skulle skiftes ud. Bum. Det rykker lidt ved ens planlægning, men de lovede at finde på noget, og vi havde ikke rigtig tid eller overskud til at gøre andet end at stole på dem.

Det var bare den bedste seng!

Se, normalt gør jeg ikke så meget i det med at anbefale ét enkelt produkt ud af en serie eller et mærke, men lige i det her tilfælde gør jeg en undtagelse, for det var da bare den lækreste barneseng de fandt til os. Og jeg skal nok lade være med at holde jer på pinebænken, for nu får I bare navnet med det samme: Det er en Sebra seng (tidligere kendt som Kili). Prøv lige at se den – ser den ikke bare perfekt ud?

Børneseng den bedste
Bedste børneseng

Når man kigger på den, ser den måske ikke ud af meget, men det er netop pointen. Den kan det den skal, den er pæn, den er enkel og så kan den mere end den ser ud til. Udover funktionen som seng, der jo nok giver sig selv, så fandt vi hurtigt ud af, at tremmerne var aftagelige så den kunne blive til en juniorseng, og bunden kunne hæves, så hvis bedste skulle passe den lille, kunne den komme lidt højere op.

Målene på Sebra sengen

Vi har været rigtig glade for den gave vi fik i Sebra sengen og har slet ikke fortrudt at det blev den. Hvis I er lidt i tvivl om den passer til jeres behov, så kan jeg lige smide nogle tal ind til jer:
– Som babyseng er den 112,5 cm indeni
– Som juniorseng er den 155 cm indeni
– Bredden på Kili’en er 70 cm, hvilket faktisk passer rigtig godt, også til en junior

Super nem at bruge

Okay, indrømmet, det tog lidt tid at vende sig til den, da den var anderledes end den sidste seng vi havde, men efter de første par dage, så havde vi faktisk fået taget. Det var nemt at slå tremmerne ned, så man kunne lege med lillemus i sengen, men også nemt at have dem oppe igen, når der skulle soves. Desuden har vi set andre lade sengen blive stående på børneværelset et par år, så den kan bruges som læsekrog eller seng til bamserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *