Lav dine helt egne akryl negle

Det er ikke svært at lave sine egne akryl negle, hvis du følger de gode råd her. Og når du først har styr på teknikken, vil du spare en formue på alle de besøg på neglesaloner, som du ikke længere behøver at foretage.

  1. Sørg for, at du har alle de remedier, som du skal bruge. For nybegynderen kan det måske virke voldsomt, og ja, det kræver mere end blot en neglefil og en flaske neglelak at skabe de smukkeste negle, du nogensinde har haft. Men det er indsatsen værd, så frem med sagerne.

  2. Gør neglene klar til behandlingen. Det vil sige, at du skubber neglebåndene tilbage og dehydrerer neglene med en fil for at skabe den perfekte overflade at arbejde på.

  3. Nu er det tid til at sætte tipperne på. Et godt råd er på forhånd at have fundet de ti rigtige tipper og lagt dem op i den korrekte rækkefølge. Det kræver lidt finesse at lime dem på neglene, men heldigvis kan du prøve igen, hvis tippen ikke rammer rigtigt i første forsøg.

  4. Så er det tid til primer. Den er helt afgørende for processen, selv om den er ganske usynlig. Sådan er det med meget her i livet.

  5. Nu kommer det spændende! Dyp penslen i de to forskellige komponenter, som dine nye negle kommer til at bestå af. De vil øjeblikkeligt gå i forbindelse med hinanden, når de mødes. Smukt, ikke?

  6. Før penslen ned til neglen og påfør massen. Vær forsigtig og nøjagtig, og gør det, så godt du kan.

  7. Når massen er størknet, er det tid til at file neglene, så de får præcis den facon, du foretrækker. De kan være runde, firkantede, ovale eller helt lange og smalle. Det er op til dig.

  8. Når du har banket støvet af, kan du påføre din top coat. Og voila! Smukke, stærke negle, der bare holder og holder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *